Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 23, 2007

Bombay Palace


Malam tadi, abah bawak we all semua pegi makan kat Bombay Palace. Memula ingatkan abah ajak mak sorang je. Sekali, sebelum maghrib abah call mak and bagitau driver akan datang ambik mak kat rumah. Abah pun ajak lah we all sekali gi makan kat Bombay Palace. Lama giler aku tak makan kat Bombay Palace. Last sekali pegi masa aku tingkatan bape tah. Skrg ni dah 26 tahun. Lama tu tak gi makan kat sane.

So, lepas maghrib, driver datang ambik kat rumah and off we go to office abah sebab nak ambik abah pulak. Berani pulak abah aku dok sorang-sorang kat ofis die. Kalau aku lah kan, awal-awal lagi aku dah cabut balik dah. Tak koser nak dok kat ofis camtu. Huhuhuhu. Dah lah gelap semacam jerk sebab bangunan lama kan. Kalau ofis lama abah aku yang kat KL Sentral tu ok lah. Siap kitorang leh lepak-lepak lagi dalam bilik abah aku. Kalau kat tempat skrg ni, tak der nye nak lepak-lepak.

Lepas ambik abah, terus menghala ke Bombay Palace. Kawan abah dah tunggu kat sane. So, terus naik tingkat atas. Kitorang seperti biase lah kan, kalau datang Bombay Palace, mesti order Mango Lassi. Sedap giler Mango Lassi die. Same je rasa nye cam dulu-dulu jugak. Bab order-order ni abah serah kan kat kawan abah je. Sebab nye, tatau ape yang sedap kat situ. Tengok menu je terus aku tak faham. Makan kat Bombay Palace ni pun rasa cam makan kat India je sebab suasana die. Kat bawah ni gambar-gambar yang aku ambik malam tadi.

BOMBAY PALACE.


BHOJAN??? Ahahahaha. Nasib baik bukan BOHJAN kan.

GUCHI pun ade. Huhuhuhu. Nasib baik bukan GUCCI. Hahahaah.

Ni Ice Cream Indian Style. Nama ice cream ni Gulphi. Sedap. Perisa Pistachio. Sungguh sedap. Terasa-rasa lagi sampai skrg ni.



No comments: