Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, May 11, 2007

Siang tadi lepas balik keje, terus menghala ke Hospital Sungai Buloh gi melawat kakak ipar aku and baby. Comel yang amat baby ni. Pipi dah lah tembam. Rasa nak picit-picit jerk. Geram sungguh rasa.




Dah letak gambar anak buah baru, anak buah yang lama tak leh lupa woooo. Yang ni lah teman bergaduh MAK YAM. Ahakssss. Makin petah bercakap. Nak ajak bergaduh, anytime jerk. Hahahahaha. Kat bawah ni gambar latest Yaya ambik masa on the way pegi hospital. Kenape tah buat muka camtu Yaya ni.

No comments: