Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 22, 2007

Souvenir From China

Semalam mak dah balik dah from China. Macam-macam mak aku beli. Antara nye kat bawah ni lah. Mak aku beli same je untuk semua anak and menantu perempuan die.

Siti, kat bawah ni lah mak beli untuk awak, Kak Syida, Saya, Kak Ya and Kak Ros. Baju tido pun same tau. Tak der beza-beza pun. Huhuhu. Tapi, saya tak upload ah baju tidur tu. Sexy sangat lah. Awak punya baju tidur same ngan saya punya. Tapi, warna je lain. Saya ngan Syida dah rasmi dah malam tadi. Ahakssss. Lagi satu, mak kate tatau nak beli ape. So, mak kate nanti bulan 8 mak bagi duit, beli lah ape yang awak nak kat sane. Sane tu mane? Nanti aku bagitau korang semua ek. Seronok aku.

Siti, Ni nama nye cermin muka ok. Awak punya, warna putih. Saya punya yang belah kiri. Syida punya yang belah kanan. Lawa kan saya punya? Hahahaha.


Ni, nama nye maskot Sukan Olimpik Beijing 2008. Syida dah pilih warna merah. Saya punya warna hitam yang belah kiri sekali. Awak pilih lah ek yang mane satu awak nak. Lagi satu yang extra tu, bagi Yaya. Konon makcik-makcik semua ade same ngan Yaya. Hahahaha.

Ni magnet. Aku ni tak sah kalau tak suruh mak aku beli magnet kalau mak aku pegi luar negara. Aku memang suka sangat kumpul magnet. Aku ni mengumpul, datang anak buah aku, main ngan magnet tu terus tercabut ke pecah ke. Aduhai, kena letak tinggi-tinggi sikit. Hehehehe.

Penanda buku. Penanda buku ni dari pokok kayu ape tah. Comel sangat. Ni abah yang beli untuk awak. Saya ambik satu. Awak ambik lah dua sebab awak suka baca buku kan.

Last sekali, beg ni atok beli untuk Yaya. Mak kate, abah tengok beg ni terus ingat Yaya. Tapi, tatau lah pulak kan takut die takut lak ngan benda bulu-bulu ni.

No comments: