Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, May 11, 2007

Tak Mau Sendiri - Bunga Cinta Lestari




CINTA PERTAMA


Sejak Ia pergi dari hidupku

ku merasa sepi
dia tinggalkan ku sendiri
tanpa satu yang pasti

*
aku tak tau harus bagaimana
aku merasa tiada berkawan
selain dirimu
selain cintamu

Kirim aku malaikatmu
biar jadi kawan hidupku
dan tunjukan jalan yang memang
kau pilihkan untukku

Kirim aku malaikatmu
karena ku sepi berada di sini
dan di dunia ini
aku tak mau sendiri

tanpa terasa aku
teteskan air mata ini
yang tiada berhenti
mengiringi kisah di hati


First time dengar lagu ni terus aku jatuh hati ok. Tak sabar ah nak tengok die punya movie CINTA PERTAMA. Tahu lagu ni pun sebab Diana mama adam tanya aku ade tak lagu ni. Balik rumah, terus search kat multiply. Best-best. Lepas search kat multiply, search kat Youtube pulak. Ni trailer movie CINTA PERTAMA.





No comments: