Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 27, 2007

Hari ni post gambar je lah eh. Malas nak update. Entry sebelum ni kena delete atas sebab-sebab tertentu.


Gambar kat atas ni ambik kat dalam toilet kat SACC Mall ngan adik-adik aku. ADIK ok. Bukan KAKAK. Hahahahaa. Adik-adik aku mesti hangin je ngan aku sebab aku cerita kat diorang yang lecturer-lecturer kat ofis aku ni dok cakap aku yang paling bongsu. Ahakssss. Kembang weh hidung aku.

Right now, i'm craving for this ABC. Nama ABC ni ABC Pegaga. ABC Special yang hanya di jual kat Sek 2 Shah Alam. sedap giler ABC die. Huhuhuhu.

Ni gambar latest AZFAR RIDZUAN. Makin hari makin hensem. Ahaksss. Geram nye lah aku. Balik keje je mesti aku cari die dulu. Tak peduli orang lain dah.

Gambar ni baru ambik malam tadi. Bukan pakwe aku eh. Ni hero Thailand. Ahakssss. Ni sebenarnya sedara aku from Thailand. Die datang Malaysia ade business trip. So, pegi lah jumpa die kejap kat Datuk Keramat semalam. Dapat makan free kat kedai kawan Abang Razali. Kedai tu bebetul kat depan masjid kat Datuk Keramat. Lepas habis makan, bawak Abang RAzali lepak-lepak kat Taman Tasik Titiwangsa tengok Eye on Malaysia. Tak naik pun sebab dah nak tengah malam. Lepas tu, terus hantar Abang Razali kat hotel and we all balik Sungai Buloh. Sampai pukul 12 lebih. Penatnye lah.

No comments: