Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 20, 2007

Midvalley Is My Second Home

Skrg ni aku kerap pegi Midvalley. Sebabnye, nanti lah aku bagitau ek. Tapi, dalam seminggu mesti aku jejak Midvalley tu dalam 3 atau 4 kali lah paling kurang pun. Dulu, kalau nak gi shopping ke Midvalley lah yang aku malas nak pegi. Skrg ni, kalau nak gi Midvalley, cepat je tau.

Malam ni pun nak gi Midvalley jugak. Esok pun nak gi Midvalley jugak. Lusa, tulat tatau lah pegi ke tak. Hari minggu ni pun dah janji ngan adik aku nak gi Midvalley. Tak kisah lah susah ke senang ke nak dapat parking, yang penting, aku akan tetap menjadi pengunjung setia Midvalley skrg ni dan selama setahun sembilan bulan lagi. Huhuhuhuhu. Dan siapa tahu, bukan setakat setahun sembilan bulan je aku akan berada di Midvalley. Maybe lama lagi.

Aku saje je nak bagi korang semua berteka-teki sebab aku rasa bukan waktu nya skrg ni aku bagitau ape yang aku buat kat Midvalley. One fine day, u all semua akan tau jugak ape yang aku buat kat Midvalley. Ahakssss. Aku memang suka buat orang tertanya-tanya ni.

On the other note, abah ngan mak bertolak ke London malam ni. Balik another 2 weeks. Tak pegi hantar abah ngan mak pun malam ni sebab nak gi Midvalley. Ahaksss. Tapi, bukan aku yang selalu hantar mak ngan abah pun skrg ni. Ape guna ade driver kan. Hehehehe. Have a safe journey and enjoy ur work + holiday in UK, New Castle and Austria. Jangan lupa eh beli barang-barang yang anakanda pesan kat ayahanda tu.

No comments: