Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 01, 2007

California Fitness

Lama betul aku biar blog aku ni bersawang tau. Tak der mood langsung aku nak update. Rupanya nak update blog ni pun kena ade mood jugak eh. Kalau tak der mood, jangan harap ler nak update.

Hari ni tergerak hati nak update sebab nak leraikan segala kekeliruan pasal yang aku pegi Midvalley tu. Kan hari tu aku ade letak gambar kasut kan. Ade orang teka betul, ade orang teka salah. Ahakssss. Ok lah, sebenar-benarnya aku selalu gi Midvalley tu sebab aku pegi gym lah. Bukan nye pegi main bowling. Member aku lagi lah teka ape tau. Si Am*lina ni ade pakwe ke kat Midvalley sokmo gi Midvalley je. Muahahahaha. Hampeh betul tekaan.


No comments: