Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 10, 2007

Geramnye Saya

Siti, awak ingat, awak sorang je ke yang geram. Saya ni pun tengah geram jugak tau. Korang nak tau tak kenape aku and adik aku geram yang amat? Kalau nak tahu kan, boleh lah layari blog Adik aku ni. Aku geram sikit je. Tapi, die geram lagi banyak.


p/s : Abang Farid, boleh tak awak tolong kitorang selesaikan masalah kitorang ni? Huhuhuhu.

No comments: