Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 10, 2007

They Are Everything To Me

glenn : nice blog
glenn : citer lah pasal bf u ke?
eyzzahbatrisyia: tq
eyzzahbatrisyia: i have no bf
glenn : opss...sorry
glenn : but its really nice
glenn : & u are very close to ur adik beradik..
glenn : syabas
eyzzahbatrisyia: tq
eyzzahbatrisyia: they are everything to me
glenn : yup of course..
glenn : tapi tak seme org yg rapat kan
eyzzahbatrisyia: a'ah
eyzzahbatrisyia: u jangan tatau i rapat ngan adik beradik pun ade yang dengki
eyzzahbatrisyia: kate i ni tak social
eyzzahbatrisyia: i ni tak der social life
glenn : isk..tu pun ada dengki ke
glenn : biasa lah selagi di nama manusia
glenn : tentu ada kedengkian
glenn : apa pun jgn pedulik ttg dorang kerana dorang bukan bagi u makan.

Tadi aku chatting ngan sorang member chatting ni. Die baca blog aku and tegur aku rapat ngan adik beradik aku. Memang aku akui aku memang amat lah rapat ngan adik beradik aku. Aku lebih senang keluar ngan adik beradik aku daripada ngan kawan-kawan aku. Tak bermakna aku ni tak keluar langsung ngan kawan-kawan aku. Ade masa nye, aku keluar lah jugak ngan kawan-kawan kan. Tapi, tak sekerap aku keluar ngan adik beradik aku lah.

Aku keluar ngan adik beradik pun ade org pertikaikan kate aku ni tak der social life lah ape lah. Suka hati aku lah kan aku nak ade social life ke tak. Kehidupan aku, suka hati aku lah kan.

Hari minggu baru ni, aku keluar ngan adik-adik aku. Hari rabu ni nak keluar lagi tengok wayang cite Harry Potter. Jangan jeles okeh. Adik aku yang giler harry Potter tu sanggup bersengkang mata menempah tiket secara online malam tadi and we managed to get a ticket untuk tayangan hari rabu ni pukul 11 malam. Seronok giler okeh.



Credit HERE


P/S : To Abang Farid and Abang Azzam, U are my everything too. Tapi, kite tak der gambar 6 beradik yang latest lah. I Luv u too tau. Tapi, sayang anak korang lebih sikit lah. Huhuhuhu. And for ur info guys, abah dah install YM dalam laptop baru abah. So nanti, boleh kite buat conference adik beradik ngan abah ok. Ahakssss.

No comments: