Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 05, 2007

Tatau Nak Letak Tajuk Ape




Credit Here



Ramai betul orang yang baca blog aku ni hantar aku email and pm aku kat YM tanya aku camane aku buat Digital Scrap tu. Huhuhuhuh. Actually, bukan aku yang buat semua LO tu. Tu semua adik aku yang over creative tu yang buatkan. Nak harap aku ni buat, memang lah tak terbuat LO tu. Nak buat benda ni kena ade minat dan kesungguhan yang tinggi. Kalau takat tangan keras aku ni tak payah lah nak harap lawa-lawa dan comel-comel cam yang adik aku buat. So, harap maklum yer. Ahakssss.

Aku ni still berhutang lagi entry pasal Midvalley tu. Tak der mood lagi lah nak update pasal tu. Sepatutnya aku bawak kamera hari ni sebab nak ambik gambar kat Midvalley tu. Tapi, terlupa pulak nak bawak. So, kite tangguhkan lagi lah yer entry pasal Midvalley tu dulu. Ahaksss. Sabar yer kawan-kawan.

No comments: