Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 10, 2007

What I Got From My Mum and Daddy

Masa mak ngan abah pegi UK hari tu Mak ngan Abah beli Perfume yang ade dalam wish list aku. Dapat jugak aku akhirnya perfume idaman kalbu.


Kalau mak aku pegi luar negara memang aku akan suruh mak aku beli fridge magnet. Malam ni mak ngan abah nak fly pegi Korea pulak for one week. Cari magnet lagi ok. Hehehehe.


Tapi, yang paling best, budak kecik ni lah. Siap dapat maclaren tu. Jeles banget ok. Ahahahhaa. Ape lah MAK YAM (lekat lah anak-anak buah aku panggil aku ngan nama ni) ni, tu pun nak jeles. Cam ah die leh naik Maclaren tu. Ahakssss.


Credit HERE

Adik beradik aku semua dapat perfume. Tapi, Siti siap dapat tambahan kasut Clarks 2 pasang. Huhhuhhuhu.


p/s : abah and mak, pegi Korea nanti, cari barang-barang baik punya eh. Ahakssss.

No comments: