Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, August 19, 2007

Bali, Here I Come

Aduhai, aku penat sangat-sangat ni. Aku baru je siap kemas baju masuk dalam luggage. Tu lah padah nye mengemas baju last minit. Dah ade banyak masa pegi dating pulak. Tapi, dating ialah satu kemestian sebab nye nanti seminggu jugak lah tak jumpa Mr. F. Mesti rindu-rinduan aku ngan die. Nak call mesti lah mahal kan. Camane lah eh nak survive?

Lepas balik dari jumpa Mr. F, sampai rumah nak dekat maghrib, Lepas berehat ala kadar, bersiap-siap nak gi rumah sepupu aku pulak kat Saujana Utama sebab die buat doa selamat sebab naik rumah baru. Gamat sungguh rumah sepupu aku malam tadi. Sesekali jumpa, habis semua lawak keluar. Yang jadi ketua nye Abang Eddie lah. Ade-ade je bahan lawak yang die nak cerita. Seronok sangat-sangat lah family gathering kali ni. Asyik gelak, gelak dan gelak je. Hilang kejap tension. Dalam pukul 11 lebih, balik rumah.

Sampai rumah je, lepas tukar baju, terus iron tudung and baju and end up pukul 12 lebih baru siap packing baju. Fuhhh, penat tak hingat punya lah. Skrg ni, nak tido tak boleh pulak. Tatau lah terlampau excited ke ape ke. Tapi, yang pasti nye, happy jugak lah nak pegi Indonesia ni kan. Destinasi pertama kitorang ialah Bali. Can't wait to go to Bali.

Mr. F, kalau Bali best, nanti kite pegi same-same eh. Ok lah dulu setakat ni eh. Aku tak der dalam seminggu ni, korang tengok-tengokkan lah eh blog aku ni.

No comments: