Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 11, 2007

Happy Birthday Ain


Hari ni birthday member aku Ain. Hari khamis petang gi ambik cupcakes kat Kak Pnut kat Putrajaya. Ajak Mr. F temankan aku. Tak syok ah nak gi sorang-sorang. Jauh lak tu perjalanan. Huhuhuhu. Sebelum ni aku bantai je gi sorang-sorang walaupun jauh ke ceruk mane pun. Skrg ni tak boleh lah pulak. Gatai sungguh. Hehehehe. Bile lagi nak bermanje dak. Hahahaha. Mr. F membebel kat aku sebab aku menempah cupcakes sampai ke Putrajaya. Die siap cakap macam ah kat Shah Alam dah tak der kedai kek. Ahaksss. Die tatau yang cupcakes aku bagi kat die tu, aku tempah kat Putrajaya jugak. Siap puji cakap cupcakes tu sedap. Bile aku cakap cupcakes yang die dapat dari aku tu aku order from Kak Pnut, baru lah die diam. Kan dah kalah. Sape suruh bebel-bebel.

Semalam jugak lah first time aku jumpa Tokei Cupcakes ni. Aku memang dah lama dah baca blog Kak Pnut sejak zaman Geng Jurnal dulu lagi. Semalam baru ade peluang jumpa. Lain kali, kite order lagi eh kat Kak Pnut eh. Semalam bawak cupcakes ni ke ofis. Diorang suka sangat ngan cupcakes ni and design pun not bad lah kan. Comel and rasa pun sedap. Berbaloi lah aku kena bebel ngan Mr. F pun kan.

No comments: