Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 14, 2007

Where's Your Eyes?


Seperti biase, Credit di SINI yer.

Tengok lah anak buah aku ni sikit punya tembam sampai kan die sengih pun dah tak nampak mata. Gambar ni ambik masa celebrate birthday DINA yang ke tiga tahun masa hari sabtu lepas. Buat makan-makan kat rumah je. Kebetulan malam hari sabtu tu family makcik aku datang. So, meriah lah sikit. We all beli satay and kek je makan kat rumah. Tak pegi makan kat luar pun. Kejap je Dina dah 3 tahun.

No comments: