Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 12, 2007

Alhamdulillah

Pagi ni aku terima dua surat. Surat pertama, surat aku ambik exam awal tahun ni. Alhamdulillah lulus dan akan naik gaji sebanyak 4 kenaikan. Alhamdulillah atas rezeki yang TUHAN kurniakan.


Surat kedua yang aku terima hari ni ialah surat aku kena pegi kursus BTN 31 Oktober - 4 November. Alahai, amat lah tidak best nye tau. Tapi, ade jugak lah the best part nye. The best part nye ialah, aku pegi kali ni ade geng. Sekali lagi Iera dapat pegi BTN ngan aku. Sungguh seronok sekali sebab ade jugak geng.


Sila lah abaikan kualiti kamera tu eh. Aku bawak camera. Tapi, card reader tak der lak. So, ambik je lah guna handphone.

No comments: