Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 08, 2007

Lawatan ke KLCC

Balik keje je, aku dah plan ngan Siti, Syida and Umar sebab aku nak gi cari seluar jeans kat Total Women Isetan KLCC. So, tanpa berlengah lagi, lepas maghrib keluar daripada rumah. Terus pecut ke KLCC. Takut nanti kalau sampai lambat mesti tak leh nak berlama-lama cari seluar jeans. Lepas parking, aku ngan Syida masuk Isetan. Siti ngan Umar pegi cari buku kat Kinokuniya. Masa turun dari Kinokuniya, terus nampak Bagels. Beli lah sebab nak rasa kan.




Lepas dah beli jeans, terus jumpa diorang kat Kinokuniya. Memula ingatkan nak makan kat Chilli's, tapi, Chilli's ramai sangat orang lah. Terus decide gi makan kat Dome. Makanan kat Dome ok lah not bad jugak. Aku suka Ice Blended die. Sedap nye hingga ke titisan yang terakhir. Ahaksss. Lepas dah lepak kat Dome, terus balik.


Sedap nye Ice Blended ni.

Fish And Chips. Ni aku punya.

Beef Lasagne. Syida punya.

Mushroom Soup. Syida punya jugak.

Umar punya.

Siti punya. Spagetti Bolognese.

No comments: