Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 08, 2007

Merembat Lagi

Hari ni pulak belah pagi tak gi memane sebab abang aku hantar anak die kat Sungai Buloh. Lepas tu, die terus ke KL hantar wife die and die pulak ke ofis die sebab nak siapkan paper work die nak gi China raya ni. Disebabkan budak kecik tu ade kat rumah, aku tak leh lah sesuka hati je nak keluar sebab mak aku dah cakap dah kalau mak aku je yang kena jaga Azfar, mak aku tanak sebab nye mak aku kekok dah ngan budak. Ahaksss. So, kena lah aku jaga.

Dalam pukul 4 lebih, abang aku balik rumah, so, aku ngan Siti pun keluar lah ambik Syida kat UNITAR and straight away aku pegi ke Midvalley sebab aku nak gi cari baju. Aku dah tak der banyak baju dah nak melaram. Hehehehe. Sebelum beli baju, gi isi perut kat Chilli's dulu. Aku order triple play, Syida order Lamb shank and siti pulak aku tak ingat order ape. Aku tak berape nak minat sangat lah makan kat Chilli's ni. Ahaksss.







Kat bawah ni pulak hasil rembatan aku pada hari ni. Kopak aku tau.



Gile tak gile lah aku ni. Baju yang same aku beli sampai 3 helai. Cuma warna je yang berbeza. Umar terkejut bile aku beli baju ni sebab selalunye, die tengok aku pakai blouse jerk. Hehehhee. Kite kena lah ade pembaharuan sekali sekala kan. Ahakssss. Tapi, aku beli yang murah-murah je lah. Hehehehe.

Ni pulak aku beli kat Ms READ. Masa kat kedai aku berkenan sangat ngan baju ni. Tapi, bile balik rumah, jadi tak berkenan pulak. Aku rasa cam nak let go je lah. Nanti lah kalau aku nak let go, aku bagitau eh.

No comments: