Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 22, 2007

Scrap

Layout ni SITI buat baru-baru ni. Skrg ni baru aku upload. Adik bongsu aku yang sambut birthday die 2 hb September lepas. dah besar panjang dah adik aku ni. Dah 20 tahun dah pun.



AZFAR RIDZUAN dah 4 bulan dah pun usianya. Rindu sangat kat die. Skrg ni kalau letak die terlentang, suka dah nak balik-balik badan die nak meniarap. Nangis pun kuat. Pantang kalau bagi susu lambat je, die punya meraung tu cam baby kena dera. Aduhai lah Azfar, awat lah kuat nangis sangat ni? Menurun sape eh? Menurun mama ke abah?



Kredit di SINI.

No comments: