Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 06, 2007

Shopping Lagi

Hari ni lepas keje aku pegi lagi ke SACC Mall. Tujuan asal nye ialah untuk ke PKNS. Tapi, aku malas nak parking kereta kat PKNS. So, aku parking kat SACC Mall. Lepas keluarkan duit kat SACC Mall, terus aku ngan Ain menuju ke PKNS. Lepas dah beli ape yang aku hajatkan tu, terus masuk SACC Mall balik dan sekali lagi aku terjebak kat Body Shop. Tujuan asal aku masuk Body Shop sebab aku nak beli Shower Gel and Body Lotion Peach untuk Siti. Tapi, pandai betul adik Body Shop tu promote memacam kat aku ngan Ain. Tak pasal-pasal je aku terjebak beli scrub untuk kaki. Lepas dah beli scrub untuk kaki, adik kat Body Shop tu pun bagitau we all kalau belilebih dari 3 item, item yang paling murah among yang kite beli tu boleh dapat 50%. Pandai betul promote. Dan aku pun rembat Eye Serum untuk kegunaan aku.

Demikian lah cerita saya yang sudah dua hari berturut-turut terjebak kat Body Shop. Adakah esok aku akan terjebak lagi ke Body Shop? Kita tunggu dan lihat ok. Tapi, aku rasa tak terjebak lagi kot sebabnye esok aku akan ke Parlimen sebab bawak budak-budak lawatan. Hari Jumaat mungkin aku terjebak lagi kot sebab hari jumaat ialah hari shopping untuk kaum wanita. Ahakssss.

No comments: