Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 06, 2007

Shopping

Semalam balik keje je, aku teman Ain pegi beli tiket balik kampung untuk raya ni. Lepas tu, die lak teman aku gi shopping. Bukan shopping beriya-iya sangat pun. Pegi MPH dan aku sempat lah rembat 5 buah buku. Lepas tu, lalu pulak Body Shop, aku terjebak kat situ pulak lalu membeli Shower Gel and Body Mist yang skrg ni tengah promotion. Beli Shower Gel ngan Body Mist ni dengan hanya RM50 sempena kemerdekaan yang ke 50 ni kan. Lepas dah bayar harga Shower Gel ngan Body Mist ni, nampak pulak Lipstiks. Beli lah jugak sebatang lipstik. Aku suka lipstik Body Shop aku yang baru ni. Sangat suka ok. Lepas dah habis membeli dan belah, terus balik rumah.




Sesampai nye aku kat rumah, berehat kejap. Pastu, keluar balik sebab adik aku nak gi tailor. Nak hantar baju raya die. Lepas tu, terus ke Damansara Damai belanje adik-adik ngan mak aku makan kat Mcd. Abah tak der minggu ni sebab abah gi outstation. Ingatkan nak ajak Abang Farid ngan Azfar. Tapi, dah malam sangat. Budak kecik tu pun agak nye dah tido dah pun.

Lepas makan, balik rumah, online kejap sampai pukul 11 lebih. Lepas tu, masuk bilik, tak leh tido pulak. So, aku baca lah buku yang aku beli tu and end up tido dalam pukul 1 lebih jugak lah. Kesudahan nye, pagi ni aku bangun lewat. Huhuhuhu.

No comments: