Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 31, 2007

1957 Hati Malaya



Lupa nak post pasal ni. Hari tu, aku ngan Ain gi tengok 1957 Hati Malaya. Not bad lah cerita ni. Tapi, biase lah kan ade part yang mengantuk giler. Tapi, aku suka lagu ni and lagi satu lagu yang Ajai ngan Kris Dayanti nyanyi tajuk Perlu Kamu. Nak kate aku suka sangat ngan Siti tu tak lah. Tapi, aku suka je ngan lagu ni. Maybe because of melody lah kot kan.

Tapi, aku sarankan u all semua gi lah tengok cerita ni. Best. Dan baru lah kite tau pengorbanan nenek moyang kite dulu-dulu yang sanggup bergolok bergadai untuk dapatkan kemerdekaan plus sedih lah jugak cerita ni. Tatau ah kalau bagi korang tak sedih pulak. Aku ni biase lah kan sememeh. Ahahahaha.


No comments: