Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 25, 2007

Aku Sudah Jatuh Hati



Seriously, aku dah jatuh hati dengan Carly Demi ni. Quite roomy jugak lah Carly Demi ni sebab die punya bawah tu jenis yang bertapak. So, boleh jugak nak sumbat macam-macam. Handbag Hobo aku tu pun aku leh sumbat macam-macam.

Nak beli sangat-sangat handbag ni. Tapi, baru sangat dapat handbag leather hari tu. Karang, tak pasal-pasal je telinga ni kena tahan kene bebel. Camane ni? Plzzzz help me. Aku rasa lah kan, aku ni memang dah addicted to COACH dah tau. Hari-hari kena bukak website coach tu. Hahahaha. Seriously, can't help it lah. Camane nak hilangkan rasa addicted ni?

No comments: