Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 31, 2007

BTN

Esok aku dah nak kena gi BTN. Aku pegi esok and balik on Ahad 4 Nov. Korang mesti rindu kat aku kan? Hahahaha. Eyzzah, sudah sudah lah perasan tu. Aku bosan sebenarnya tatau nak update pasal ape tapi saje je tangan ni gatal nak menaip.

Aku gi BTN esok drive sendiri ngan member aku. Hari ahad lepas aku dah gi survey tempat dah masa ambik mak ngan abah kat KLIA. So, esok aku bertolak ke Kuarters KLIA lepas Zuhur. Member aku siap tanya aku, dah sedia mental and fizikal ke nak g BTN ni? Huhuhuhuhu. Takut sebenarnya tapi, nak buat camane kan. Tempuh je lah. Ahakssss. Kenape tah aku takut nak gi BTN ni? Orang kate kursus BTN ni strict sangat. Sebab tu kena bersedia dari segi mental dan fizikal. Insyaallah aku bersedia lah kan.

Yang leceh nye nak gi BTN ni ialah kena sediakan baju putih and kain hitam. Aduhai, banyak songeh lah pulak. Dah lah kena jahit pulak baju and kain. Bukan leh claim pun. Hahahahaha. Berkira lah pulak. Pegi BTN nanti tak leh nak online. Tak leh nak pegang handphone. Huhuhuhu. Sangap lah tak leh online. Korang jaga diri bebaik eh. Kite jumpa balik minggu depan ok. Jaga blog aku ok.

No comments: