Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 30, 2007

Congratulations Eddy Darmawan





Congratulations Eddy on your wedding. Sayang betul lah tak leh ikut mak ngan abah attend wedding Eddy kat Indonesia. Almaklum je lah kan, masa wedding Eddy ni berlangsung, we all kat sini tengah bertungkus lumus ngan final exam. Tu yang sibuk tu. Kalau tidak, cuba gak ambik cuti ikut mak ngan abah gi Indonesia untuk attend wedding ni.

Eddy ni sebenarnya staff Pandrol Indonesia. Tapi, kira cam rapat gak lah ngan mak abah aku. Eddy ni lah yang dok meneman and ikut je mak aku masa mak aku gi shopping. Yer lah kan, abah aku gi main golf ngan Pak Wiwik and Pak Agus. Disebabkan Eddy ni tak main golf, die lah yang ditugaskan oleh Pak Wiwik ngan Pak Agus untuk bawak mak aku gi shopping semua. Kira cam setiap kali abah ngan mak aku gi Indonesia, memang Eddy lah yang jadi mangsa kena teman mak aku. Tapi, bukan Eddy sorang lah. Chika secretary Pak Agus pun di tugaskan untuk teman mak aku jugak.

Masa we all gi Indonesia bulan 8 hari tu pun, Eddy pun ade sekali. Sepanjang seminggu kat sane, die lah yang dok melayan kitorang ni. Best gak lah kawan ngan Eddy ni. Sebaya ngan aku. Boleh ngam lah ngan kitorang semua.

Anyway, to eddy, sekali lagi, congratulations on your wedding. Kalau mau datang ke Malaysia, bagitau bapak Roslan ok. Nanti, boleh lah jumpa.

No comments: