Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 04, 2007

Hari ni terasa nak posting pasal makanan pulak dah. Ahakssss. Tak senonoh je kan bulan-bulan puasa ni posting pasal makanan. Saje je nak wat orang terliur. Huhuhuhu.

KAK INA, ini lah rupa murtabak yang agak famous lah jugak kat New Castle tu. Mak aku, kalau balik New Castle mesti beli murtabak ni sampai sepuluh keping. Letak dalam peti pastu bile nak makan sumbat masuk microwave panaskan. Memang sedap giler aku cakap. Family aku kalau makan murtabak ni sekali hadap jerk. Memang best. Bile nak berjumpaan Kak Ina? Boleh nina pass murtabak ni kat Kak Ina. Bukan ape, hari tu janji nak bagi murtabak tak bagi-bagi pun. Hehehehe. Nanti free bagitau eh. Boleh kite jumpa. Kate hari tu nak belanje karipap kat IKEA. Bile lah eh misi tu nak berjaya?


2 comments:

Anonymous said...

Hello
discount cialis
This is a good low dose option if you anticipate frequent sexual activity for around twice a week or more.
[url=http://www.catalystradio.com/]cheap cialis[/url]

Both Cialis for daily use and 36-hour Cialis works for mild, moderate, and also for severe erectile dysfunctions.
http://www.catalystradio.com/ - buy generic cialis
Cialis - cure male impotence
Save big money ordering Cialis online! Brand and generic Cialis (Tadalafil) always in stock!
A lot of relationships have gone sour because of erectile dysfunction.

Anonymous said...

Hi

Thanks for this page, very useful informations.

--
[url=http://informatiogoog.blogspot.com]information oil google[/url] , [url=http://vcr-dvd.blogspot.com/2009/10/portable-vcr-dvd-quirky-but-works.html]portable vcr dvd[/url] , [url=http://magazibelconvers.blogspot.com]magazine belt converse[/url] , [url=http://watefstr.blogspot.com]water for straw[/url] , [url=http://d-sweate-informatio.blogspot.com]dog sweater information[/url]