Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 10, 2007

Hilton KL Sentral

Datang keje hari ni langsung tak dak mood nak buat keje. Bosan yang amat. Dah lah dengan pening kepala nye. Rasa cam nak demam pun yer jugak. Huuhuhuhuhu. Nak balik cepat rasa cam takut nak mintak half day. Dah lah semalam tak datang keje sebab EL. Ahakssss. Berani betul aku EL di saat-saat tengah banyak keje kat ofis ni. Dah lah aircond kat ofis ni sejuk giler. Tak tahan aku.

Petang ni nak gi bukak puasa kat Hilton KL Sentral. Tak sabar nak balik. Huhuhuhu.

Abang Farid pulak dah bertolak ke China dah pagi tadi. Sedih lah kali ni raya tak cukup ahli. Mesti Abang Farid sedih raya sorang-sorang kat sane. Tak per lah, doa we all sentiasa mengiringi awak. We love u tau Abang Farid.

No comments: