Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 29, 2007

Mari berangan

Tadi berborak ngan Irwan. Saje borak-borak biase je lah pun. Die dok cakap aku dah pass first stage dah dalam pemilihan barang-barang yang berjenama. Hahahahaha. Jenama yang die cakap aku dah pass ialah COACH. Lepas ni, die suruh aku go for PRADA, lepas tu go for GUCCI, LV and last sekali HERMES. Ahakssss. Bile lah agak nye eh? Tak pernah bermimpi pun. Hahahahaha.

Tapi, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan kan. Bak kata Irwan, that is our motivation to work tau. Betul jugak cakap Irwan tu. Ade ke die suruh aku work hard untuk beli handbag COACH setiap hujung bulan. Nak pengsan aku dengar. Hahahaha. Nak dapat satu handbag COACH ni pun sikit punya susah. Hahahaha. Takper, at least boleh jadikan motivation bak kata Irwan tadi.

No comments: