Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 12, 2007

Selamat Hari Raya Aidilfitri




Di kesempatan ini aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua blog aku tak kira di mana pun korang semua berada. Maaf lah eh kalau ade lah ayat-ayat yang menyinggung perasaan korang selama korang baca blog aku ni. Aku ni insan biasa je. Tak lepas dari kesilapan.

Petang ni aku akan berangkat pulang ke kampung halaman aku di NEW CASTLE. Konvoi dua kereta ngan abah aku. Doakan perjalanan aku selamat pegi dan selamat balik. Sayang korang semua. Jaga blog aku eh. Aku maybe tak update blog aku dalam seminggu aku kat sane. Tak der internet access lah.

Untuk Abang Farid yang jauh di perantauan, jangan sedih-sedih eh mkan ketupat. Mintak maaf zahir batin jugak ape-ape yang saya buat salah kat awak. Terumpat ke termakan dan segala-galanya yang ter lah eh. Sayang awak sangat-sangat. Raya tahun ni tak cukup corum so tak berape best sebab awak pun tahu kan adik beradik kite rapat. Bile salah sorang tak der rasa cam tak best kan. Tapi, life must go on. Ape ni, mood sedih lak ni. Huhuhuhu.

No comments: