Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 19, 2007

Selamat Hari Raya







Aku upload gambar raya je lah dulu eh. Malas lagi nak update cerita-cerita raya. Penat driving tak habis lagi ni. Nanti aku update lah pasal cuti-cuti raya aku dan bagaimana aku ngan family aku boleh naik Cameron semalam? Hehehehe. Korang punya cuti raya camane eh? Best tak? Aku punya raya biase-biase je. Hari ni dah kena start keje dah sebab ade benda yang tak settle lagi kat office ni.

No comments: