Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, November 24, 2007

Birthday Celebration For Iera

Balik dari keje je terus gi Mcd section 3 sebab nak jumpa Kak Anna kat sane sebab nak pick up cupcakes yang aku order dari Kak Anna. Theme kali ni, FRIENDS FOREVER. Ake sesaje je tempah untuk buat makan atas bas nak ke Kelantan esok nye. Cupcakes Kak Anna memang sedap and most of the lecturers suka cupcakes Kak Anna. Bagi aku tak manis sangat and just nice lah.



Lepas dah pick up cupcakes kat Kak Anna, terus balik rumah Ain mandi-mandi and tukar baju sebab dah janji nak keluar ngan Iera. Iera tatau yang we all buat surprise birthday party kat die. Die pun cam ala-ala terpinga-pinga lah jugak mane lah aku nak bawak die. Dee and the gang dah tunggu dah kat Dataran Shah Alam. Aku yang tukang bawak cake and birthday girl nye. Masa aku sampai tu, semua dah ade kat sane. Aku boleh pulak tersilap tempat. Sabo je lah yer kengkawan. Aku boleh terblur sekejap petang tu. Ahakssss. Theme cupcakes yang aku tempah kat Shalia kali ni ialah Spongebob Squarepants. Comel sangat-sangat cupcakes die. Sayang nak makan. Terima kasih lah pada kawan-kawan yang sudi memeriahkan majlis.




Lepas je sambutan birthday habis kat dataran we all gi sambung lepak kat SACC Mall pulak sebab aku nak beli lipstik kat Body Shop and minum-minum kat Uncle K kopitiam. Lepas tu terus balik rumah untuk menidurkan diri sebab esok nak jalan jauh.

No comments: