Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, November 24, 2007

Bz Bee

Bz sangat-sangat skrg ni. Almaklum je lah kan skrg ni lecturer tengah buat validasi untuk markah-markah student. So, dengan aku ni lah busy nye sebab kena sediakan segala mak nenek file. Penat giler aku. Time rehat pun bukan rehat sangat pun. Asal aku nak rehat kejap je mesti ade lecturer cari nak buat moderasi lah, nak bagi markah lah. Penat sungguh lah aku rasa. Nak update blog pun jangan harap lah sempat. Huhuhuhu.

Ni pulak, nak gi Kelantan ade lawatan ISO. Syok lah. Boleh balik kampung halaman. Program kitorang hari ahad tu je sekerat hari. Setengah hari lagi tu pegi shopping. Hehehehe. Aku rasa lah kan, aku tak der lah nak shopping sangat. Kalau diorang shopping kat bandar KB, boleh lah aku balik rumah atok aku kejap. Misal kate lah kalau shopping kat Rantau Panjang ke ape ke kan, tak dapat lah aku nak balik rumah atok aku. Rindu betul ngan atok aku.

Bawah ni gambar-gambar yang aku ambik last week.


No comments: