Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 09, 2007

Double Celebration Again

Actually, banyak betul entry aku yang tertunggak ni. Tak der masa nak update. Cuti hari ni baru ade masa sikit nak update. Kali ni nak update pasal Birthday Celebration adik aku. Die dah bising-bising dah suruh aku update. Tah ape-ape jerk. Sabo je lah aku.

Alkisahnye, lepas balik dari open house Rabbani, aku sampai rumah ngam-ngam waktu maghrib. Lepas mandi and solat, terus keluar rumah balik sebab nak gi celebrate birthday adik aku and siti punya graduation malam hari ahad tu kat The Curve. Syida pilih Marche untuk dinner kali ni. Memula masuk Marche, aku mane lah tau konsep makan die camane kan. Aku ingat buffet yang boleh makan semua tu. Rupa-rupanya, die bagi kad tu untuk cop. Hahahaha. Jakun betul aku.

Malam tu, gambar makanan tak sempat di ambil yer sebab semua kelaparan. Tu yang tak sempat ambik gambar tu. Ahakssss. Lepas dah habis makan and borak-borak, cake time pulak. Staff Marche bawak keluar cake sambil nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY. Syida buat muka terkejut. Padahal dah tau aku beli cake. Hahahaha.








No comments: