Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 01, 2007

Menerima Kau Pergi

Korang tengok tak sinetron Indonesia kat TV1 pukul 7.30 petang? lirik kat bawah ni, lagu menerima kau pergi. Aduhai, sedih betul lah cerita ni. Aku start tengok tadi. Dah episod 3 dah. Baru je satu episod aku tengok, aku dah menangis dah. Aku kan drama queen. Hahahaha. Emo je lebih. Tapi, cerita die sedih lah.

Memula, ingatkan tanak lah tengok kan lepas sinetron Anggun dah habis. Tapi, tadi lepas solat maghrib, tertengok lah pulak dan OST die pun not bad lah. Terus aku cari lagu die. Aku dah update dah Music Box aku tu and masukkan lagu tu.


Acha & Irwansyah - Menerima Kau Pergi (OST Andai Ku Tahu)

ku punya rasa tak terungkapkan
hanya dalam memori hati dan benak ku simpan
berat menerima kau pergi
tanpa alasan juga kau buat aku.. bertanya...

beribu senandung yang ku nyanyikan
pelipur lara basuhkan dahaganya sukaku
kata termanis hanya untuk dia kekasih sepanjang hidup
ku masih merindukannya.. haa aa...

apakah ku amat berarti di mata engkau
telah ku ukir wajahmu lama dalam hati aku
namun kau hilang dan takkan kembali juga
ku merasa sepi, ku sendiri...

beribu senandung yang ku nyanyikan
pelipur lara basuhkan dahaga sukaku
kata termanis hanya untuk kekasihku
ku masih merindukannya.. haa aa...

apakah ku amat berarti di mata engkau
telah ku ukir wajahmu lama dalam hati aku
namun kau hilang dan takkan kembali juga
ku merasa sepi, ku sendiri...

namun kau hilang dan takkan kembali juga
ku merasa sepi, ku sendiri...

No comments: