Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 11, 2008

Aku Tergoda



Suka nye ngan New Hamptons Signature hobo bag ni. Waaaaa, nak sangat-sangat handbag ni. Camane ni? Aku rasa aku memang sesuai ngan hobo je lah. Before this dah ade dah handbag camni. Hobo jugak. Aku tak suka pattern lain lah kalau handbag coach ni. Tu lah, sape suruh gatal tangan bukak website coach, kan dah tak leh nak tido dok terbayang-bayang handbag coach ni. Huhhuhuhuhu. Handbag ni lebih kurang je cam handbag aku jugak cuma beza nye strap die panjang sikit and handbag ni besar sikit lah dari handbag aku.



Kalau u all semua tengok handbag kat atas tu ngan kat bawah ni, ade beza ke tak? I need ur opinions guys. TQ.

No comments: