Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 29, 2008

Gambar Studio

Semalam belah pagi and tengahari lepak kat rumah je. Petang baru keluar sebab nak gi Hospital Serdang melawat makcik aku kat dalam ICU. Before that, singgah kat SS2 dulu nak gi ambik gambar studio yang kitorang ambik hari tu. The outcome nye sangat lah lawa bile dah letak dalam frame.









Ni gambar yang sudah siap di frame. Belum gantung lagi sebab tatau nak gantung kat mane plus keje-keje menggantung dan drill semua abah yang buat. Abah tak der masa lagi nak buat semua tu. Kawan aku cakap sepatutnya gambar ni jadi lawa kalau bilangan lelaki balance . Ni lelaki ade 3 org je. Perempuan lak ramai. Sah nak suruh aku kawin cepat tu. Hahahaha. Lawak lawak.

No comments: