Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 15, 2008

Happy 55th Birthday Abah


Credit seperti biasa di SINI.

Malam we all treat abah kat Victoria Station kat Damansara. Abah sikit pun tatau yang kitorang nak bawak abah gi makan kat situ. Environment semua best lah kat Victoria Station. Pekerja pun friendly habis. Makanan pun sedap. Tak der ape sangat lah nak cerita. Enjoy the photo je lah eh.



Abang aku dah cam gaya waiter lah pulak. Hahahaha. Jangan marah eh. Huhuhuhu.


Aisehmen, abah tutup mata lah pulak.



Dah ade cucu, ambik gambar ngan anak-anak pun tanak. Hahahaha. Cucu lagi laku maaaa. Ahakssss.

No comments: