Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 09, 2008

Jalan-Jalan Cari Makan

Semalam, balik keje singgah IKEA sebab nak pegi jumpa KakIna. Jalan semalam pun smooth je tak der lah jammed pun walaupun hujan kat Shah Alam. Dalam pukul 6 dah sampai kat IKEA dah. Sesampai tu, terus masuk IKEA and jalan-jalan dalam IKEA. Orang masuk IKEA beli barang. Yang kitorang ni pulak, masuk IKEA semata-mata nak gi makan kat Cafe IKEA. Sedap nye lah Sweedish Meatballs die. Huhuhuhu. Tak ketinggalan aku makan Daim Cake semalam. First time rasa Daim Cake masa aku pegi rumah Jila. Sedap betul lah. Kalau korang gi IKEA, try lah Daim Cake tu tau. Tapi, cake ni muak sikit lah.



Lepas dah makan-makan and borak-borak sakan, jalan-jalan lagi dalam IKEA and tak beli ape satu pun. Lepas tu, terus ke IKANO pulak and masuk Brand Outlet and tengok-tengok baju. Sekali, aku ternampak satu bib ni gambar Spongebob. Hahahaha. Aku ni kan bukan boleh nampak Spongebob kan. Terus aku beli kan untuk Azfar. Hahahaha. Comel sangat. Aku suka. Ahakssss.

Lepas tu nak balik dah. Tapi, before balik sempat lagi beli sedozen karipap IKEA bawak balik rumah. Setengah dozen dah habis di makan kat rumah. Sedozen lagi aku bawak kat ofis jamu kawan-kawan.


Pagi ni aku pegi keje, saje lah tangan gatal dok check meter Myvi. Sekali, teringat its time to service lah my car tu. Huhuhuhu. Tapi kan, gaji bulan ni 2 minggu lagi. Huhuhuhu. Lambat nye lah nak gaji.


Hari ni hari yang paling bosan kat ofis sebab ade ISO. Boring betul aku. Tak habis-habis ngan ISO. Tapi, ade ISO pun aku sempat kan update blog. Hahahaha.

No comments: