Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, January 20, 2008

Macam-macam Cerita

Bulan 6 ni, aku ade exam KPSL. Huhuhuhu. Lama lagi kan bulan 6. Tapi, kena prepare dari skrg ni untuk exam ni. Banyak ni lah buku-buku yang harus aku baca. Masalahnye skrg ni, satu buku pun aku tak belek lagi. Camane ni? Tapi, exam KPSL ni, boleh bawak buku masuk dewan. Huhuhuhuhu. Agak best jugak lah kalau exam boleh open book. Soalan pulak semua subjektif. Kenape lah tak der soalan objektif? Kalau soalan subjektif ni, Kena perah otak lah sikit nak buat esei nanti.

Currently, i'm addicted to this raspberry sundae. Sedap sangat. Rasa die ade rasa manis and masam-masam sikit. Sedap. Huhuhuhu. Teringin lah nak makan this sundae.

Ni pulak collection brooch berjuntai aku. Aku suka sangat-sangat ngan brooch ni. Pantang tengok ade orang jual, mesti aku stop tengok. Tak beli pun. Collection ni, kebanyakan aku beli kat Kelantan. Murah sangat-sangat kat Kelantan kalau nak bandingkan dengan kat sini. Brooch yang kat sebelah jam tu, aku beli 2 warna hitam and biru for RM30 je. Aku tengok kat satu tempat hari tu mahal nye rabbi satu RM59.90. Mahal gilerrr. Aku beli dua brooch boleh dapat RM30 tau. Tapi, kena pandai tawar menawar lah. Hahahaha.

No comments: