Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 23, 2008

Mari Jamu Mata



Gambar kat atas ni masa we all gi makan kat satu gerai ni kat PJ. Nama gerai ni William. Abang aku yang kenalkan aku ngan tempat ni. Best lah tempat die. Memula aku tanya abang aku, ape yang special masakan kat William ni. Abang aku pun cakap lah kat tempat ni tak der menu. U NAME IT, U GET IT. wahhhh, tak pernah lagi aku jumpa kedai makan camni. Selalu nye ade manu. Masa aku dok kat meja tu, puas aku fikir nak makan ape. Makan pun share je sebab makanan kat sini memang big portion. Satu pinggan tu memang boleh makan ramai-ramai. Kitorang order 4 jenis makanan je. Kitorang order chicken chop, pasta carbonara, spagheti meatballs bolognese and mee raja yang ade ayam yang sungguh lah banyak nye. Gambar chicken chop dan spagheti meatballs tak sempat di ambik gambar sebab sudah di ngap dulu oleh adik aku. Air ribena longan die sungguh lah sedap. Kakak ipar aku siap nampak die bubuh satu tin longan lagi dalam satu gelas besar. Serius sedap.


Yang ni pulak Pisang Goreng Azmi. Pisang goreng ni memang sedap. Paling sedap lah kat Shah Alam. Tempat jual goreng pisang ni dekat ngan stesen komuter Shah Alam. Kitorang pegi beli pisang goreng ni tadi masa rehat sebab ade orang mengidam. Ahakssss. Kitorang kalau beli pisang goreng kat Azmi ni mesti beli banyak terus. Tak kuasa nak beli sikit-sikit sebab susah sikit nak dapat pisang goreng ni. Hot stuff skrg ni kat Shah Alam.

No comments: