Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 19, 2008

Penang Village

Semalam masa on the way gi ambik abah kat KLIA, singgah Taman Tun sebab nak gi ambik kereta aku kat rumah kakak ipar aku. Lepas ambik kereta je, terus singgah kat Penang Village sebab nak gi makan. Masa tu pulak perut rasa lapar giler. Umar order Penang Char Kuew Tiaw. Aku pulak order Penang Char Hor Fun. Mak tak order ape-ape sebab nak share je ngan aku. Pastu, mak order Cendol durian. Serius sedap cendol durian ngan Penang Char Hor Fun kat Penang Village.




Lepas makan, terus balik rumah. Sampai rumah pun dah pukul 11 lebih. Balik terus melepek keletihan. Huhuhuhu. Tak cukup tidur je lately ni. Kalau kat ofis, asal time rehat je harus lah ku menapak ke bilik rehat untuk menidurkan diri.

No comments: