Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 27, 2008

CJ7

Dah lama kan aku tak update blog aku ni. agak bz lah kebelakangan ni. Kat ofis tak leh nak update sebab aku pun menumpang kat tempat orang ni. Kat tempat aku, pc nye ade. Tapi nye, network tak der lagi lah. So, kena lah menumpang-numpang kat tempat orang. Nak update kat rumah lagi lah tak der masa sangat sebab nye balik rumah pun dah cecah ke pukul 12 tengah malam. So, nampak nye, memang tak leh nak update kat rumah.

Pagi tadi, aku janji ngan abang aku nak ambik die kat Taman Tun, then die hantar aku kat Shah Alam. Pagi tadi, seisi rumah terjaga lewat. Abah aku yang nak kena ade kat KL pukul 7 pun bangun lewat. dah lah nak kena pegi Taman Tun dulu before gi keje. Aduhai, bercinta betul lah aku kalau nak kena menempuh jammed. Huhuhuhu. almaklum je lah kan, aku pegi keje, mane nak jammed kan. Ahahahhaa.

Masa tetengah jammed tu aku sempat snap gambar ni:


Plate kereta CJ7. Cam citer CJ7 pulak dah. Ni dah tak der keje gamaknye dok ambik number plate kereta orang.

Kesudahan nye, aku sampai ofis nearly 9 am. Giler betul, ingat ofis ni bapak aku punya ke ape. Hahahaha. Nasib baik boss aku memahami. Huhuhuhu.

No comments: