Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 12, 2008

J.Co lagi

Best nye, ade org belikan J.Co. Hahahaha. Bukan aku pau tau kali ni. Kali ni die sendiri yang willing nak beli J.Co ni sebab nye die telah dapat sms dari awek die yang mengidam nak makan J.Co. Hahahhaa. Amboi, kalau ko dengar awek ko ngidam nak makan J.Co, terus ko nak gi Pavillion belikan J.Co untuk awek ko eh. Hahahaha. Lepas maghrib tadi, mamat ni tanya aku, korang nak J.Co tak? Muahaahhaha. Pucuk di cita, ulam mendatang. Aku pun jawab je lah nak. Hihihihihih. Siap offer tu. Tak pernah-pernah kitorang di offer tau. Kes baik hati lah ni. Baik hati bukan ape, nak gi jumpa awek, nak beli kan J.Co untuk awek, baik lah kan. Cuba kalau tak nak beli untuk awek, tak der nye nak di offer camni. Jangan harap lerrrr.

Best kan dapat pakwe cam mamat ni? Asal awek cakap mengidam je, zassssss, sampai je depan rumah bawak gi Pavillion gi beli J.Co. Ahakssss. Aku pun tumpang suka je lah sebab dapat J.Co sedozen. Hahahahaha. Kali ni dapat perisa yang best-best. Aku paling suka mango ngan strawberry heaven.

No comments: