Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 21, 2008

Mengundi

Yeayyyy, dah boleh mengundi. Ni first time aku nak gi mengundi ni. Huhuhuhu. Before this, tak sempat nak daftar. Yang aku boleh mengundi ni pun sebab hari tu aku pegi BTN. Sangat seronok lah nak gi mengundi. Aduhai, jakun betul lah. Anak sapa lah ni eh? Aku mengundi kat Sungai Buloh je. Dekat je pun ngan rumah aku. Masa tahun 2004 tu aku tak mengundi tapi, aku jadi driver kepada kakak ipar aku je bawak die mengundi kat Sekolah Bandar Baru Sungai Buloh. Merasa lah jugak suasana kat tempat undi tu kan. Kali ni, merasa lah mengundi.

No comments: