Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 29, 2008

Office Baru

Hari ni tak der keje betul sungguh aku ni. Meh tengok gambar kat bawah ni. Gambar ofis baru aku. Sah memang tak der keje kan.



Ni Workstation aku yang bersepah

My Place, My Mess, My Business

Kat meja staff perempuan mesti ade benda alah camni kan. Meja staff lelaki tak der lah pulak aku tengok.

Aku suka environment office baru aku ni. Sunyi je suasana die. Tapi, parking amatlah azab nye. Memang kena datang awal lah kalau nak dapat tempat parking yang strategi. Kalau datang lewat, kena lah parking jauh. Tak kuasa aku. Aku ni, kalau boleh, nak parking bebetul kat depan pintu ofis. Huhuhuhu.

No comments: