Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 05, 2008

Shopping With Family

Semalam seharian dok kat rumah jer. Petang, lepas asar keluar ngan family aku pegi Hospital Serdang sebab nak gi tengok Makcik aku. Minggu lepas, kaki die dah kena potong sebab diabetes. Makcik aku ditempatkan kat ICU. Nak masuk pun kena dua orang sekali masuk. Lepas tu, we all terus menghala ke Pavillion sebab mak aku nak gi cari sandals. Aku suka Pavillion sebab senang yang amat nak cari parking. Masuk je Pavillion terus ke Women's Section cari sandals. Kali ni datang berlegar-legar dalam Parkson je. Tak koser nak pegi tempat lain dah sebab masa tu dah rasa cam kesuntukan masa sangat-sangat. Lepas dah jumpa Sandals yang berkenan di hati mak aku, gi cari barang abah aku pulak. Beli-beli barang, dapat voucher Rm10. Nak tau mak aku beli ape? Mak aku beli Bubbles untuk cucu kesayangan die. Hahahaha. Dah tak der benda lain nak beli dah gamak nye.

Shopaholic in the making

Lepas shopping kat Parkson, pegi mengisi perut pulak kat PastaMania. Sedap sehhhh makan pasta kat situ. Aku makan sampai rasa cam nak nangis. Hahahaha. Creamy Chicken die sangat lah sedap. Aku tak der lah ambik semua dishes kan. Aku ambik gambar makanan yang dekat-dekat ngan aku je lah. Takkan lah aku nak ambik gambar makanan semua kan.







Aku habis makan cepat. So, aku bergegas pegi beratur nak beli J.Co pulak sebab Ain kirim. Alang-alang beli untuk Ain, beli sekali untuk orang rumah. Orang rumah tu sape? Kitorang lah jugak. Hahahahhaa. Kak Ya belanje. Lepas tu, terus balik rumah. Lotih den semalam.

No comments: