Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, March 08, 2008

Dapat Hadiah


Semalam aku pegi kelas belah malam. Adik beradik aku ngan mak abah boleh pulak keluar pegi tengok citer Duyung kat One Utama. Aku rajin giler malam tadi gi kelas marketing plan. Hahahahaha. Best pulak belajar marketing plan ni. Teruja aku tau.


Aku balik dari kelas dalam pukul 11 lebih sampai rumah. Diorang tak balik lagi. Tak der orang lah kan maksud nye kat dalam rumah. Kalau dulu, aku rela dok dalam kereta je dulu. Kadang-kadang sampai tertido kat dalam kereta sebab dok tunggu family aku. Aku tak masuk rumah dulu sebab ape tau. Before this, ade satu kes yang pencuri dok tunggu kat belakang pintu rumah. Then, biler tuan rumah dah selamat masuk rumah, die tetak nye tuan rumah. Start dari hari tu lah aku tak berani nak masuk rumah kalau tak der orang kat rumah. Tah ape-ape je kan.


Tapi, semalam aku beranikan diri je masuk rumah. Lagipun, dah letih sangat-sangat dah. Kalau masuk rumah, boleh jugak mandi-mandi ke, online sekejap ke kan. Alhamdulillah tak der ape-ape.


Semalam, before aku keluar gi agency, sempat aku snap gambar budak kecik ni tengah sembahyang ngan ateh die. So comel. Abah aku siap cakap Syara pakai telekung tu cam mek indon. Hahahaha. Memang mek indon pun. Dah sah-sah telekung die tu beli kat Bandung.



Lepas tu, terus aku pegi kelas marketing plan tu. seronok rupanya kelas ni. Lepas kelas je, diorang panggil naik atas pentas pada sesape yang dah achieve target. Alhamdulillah, aku dapat achieve target aku semalam. So, dapat lah aku naik atas pentas ngan Kak Huda semalam.


Abang Azzam and Kak Ya, ni ape yang Nina dapat from Puan Hajah Ramlah semalam, Porcelain Hand Painted 24K Gold Deco from Riccardo.



No comments: