Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 07, 2008

Digital Scrapbooking

Dah agak lama jugakkan aku tak update digital scrapbook. Hehehehe. Kat bawah ni ade lah sikit-sikit yang dah siap. And lagi satu nak cakap, alhamdulillah our business getting better and better and ramai jugak orang order digital scrapbook from us.













Tak sabar nak print all the layouts yang dah siap. Lagi satu, nak kena beli album lagi satu lah pulak sebab album yang hari tu dah penuh dah.

Pada sesiapa nak buat birthday card untuk birthday anak ke, bolehlah HIRE US.


Credit seperti biasa di SINI.

No comments: