Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 20, 2008

Happy Birthday Abang Azzam

Malam semalam we all pegi celebrate birthday Abang Azzam kat The Smoke House, KL. Memula, memang tatau pun kat Jalan Mayang tu ade tempat makan. Memang terpencil sungguh lah tempat makan die. Tempat memang best. Romantik je. Hiasan dalaman die memang ade ciri-ciri english style. Masa mula-mula we all sampai, waiter tu suruh duduk dulu kat ruang tamu. Then, die ambik order. Sementara tunggu order sampai we all lepak-lepak dulu kat ruang tamu die. Bile makanan dah siap, baru die panggil we all duduk kat meja makan. Memang best lah. Kalau bawak budak kecik, senang sikit lah boleh lepak-lepak kat sofa dulu kan.




Ruang Tamu

Ni ruang tamu jugak kot

Ruang makan

Macam makan kat rumah je aku rasa masa makan kat Smokehouse ni. Makanan die pun boleh tahan jugak lah best nye. Then, satu dish tu tak der lah big portion.

Spagetti Bolognese yang sangat lah banyak nye. Boleh makan satu family. Tapi, makan sikit-sikit lah. Daging nye sangat lah banyak. Puas makan kan Siti.



Lepas kekenyangan, lepak borak-borak pulak. Then, waiter tu keluar kan kek pulak. Aduhai, penuh perut ku. Lepas dah makan-makan and borak-borak sampai tak sedar jam dah pukul 11 malam. So, berangkat lah kami balik sebab esok aku nak kena bangun awal nak kena hantar abah ke KLIA.

Fireplace

Where's Ur Eyes Syara?

One Happy Family At Home



Azfar si budak comot

Tak cukup corum lah

No comments: