Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 01, 2008

Hari Ni Aku EL

Hari ni aku tak gi keje. Kes nye sebab ape tau. Sebab nak bawak Kak Basirah pegi ke IIS. nak settle kan urusan summer camp anak die. Pagi tu kitorang breakfast nasi lemak sambal udang yang mak masak malam semalam. Ade balance lagi. So, bantai je lah makan. Memula ingat nak breakfast kat luar. Sekali, tak jadi. Makan je lah nasi lemak tu. Tambah karipap je yang mak long aku bawak semalam. Sedap betul karipap buat sendiri. Banyak betul inti. Kalau beli kat kedai, ciput je inti nye. pastu, bawang je lebih tau.


Lepas breakfast, terus keluar, singgah bank dulu. lepas tu, terus ke Gombak. Kena lah pulak tunggu sampai diorang lunch. Aduhai, seksa sungguh aku kalau bab kena tunggu-tunggu ni tau. Penat. Lepas dah settle hal anak Kak Basirah, terus kitorang hala ke Taman Tun nak gi lunch kat Penang Village.

Assam Laksa

Ni ape tah tak ingat nama menu die. Tapi, ketam. Sedap sangat

Char Hor Fun

Cendol Durian yang sedap banget

Lepas lunch, singgah rumah Makcik aku kat Sunway. Lepas solat Zuhur and borak sikit-sikit, terus hala ke LCCT hantar Kak Basirah. Die dah nak balik Bangkok dah. kejap je die datang kali ni. Tak puas sangat. Tapi, die nak datang lagi akhir bulan 4 ni ngan Abang Razali, pakwe aku kate nye. Muahahaha. Iskkk, tak sabar nye lah.

Lepas tu, terus gi meeting malam tadi. Banyak information yang aku dapat. Lepas habis meeting, terus balik rumah. Agak lewat lah jugak sampai rumah. Nak dekat pukul 12.30 tengah malam. Huhuhuhu.



No comments: