Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, March 30, 2008

Hari ni tak keluar gi mane-mane pun sebab kena jaga anak buah aku yang sorang lagi Azfar. Bile Azfar ade kat rumah, Mak Lang pun tak leh lah nak keluar gi jenjalan sebab abang aku dok harap aku je jaga anak die.

Azfar sangat kagum tengok muka die sendiri kat teko

Tapi, aku keluar jugak petang tu sebab aku ade meeting. Tapi, tak lama lepas aku keluar, abang aku balik rumah dah. Tengahari tu, we all masak Spagetti Bolognese. Adik aku tu lah teringin nak makan. Tapi, end up, aku jugak yang kena masak. Nasib baik senang je tau. Aku kalau bab masak-masak western bagi kat aku. Memang lah kacang sangat-sangat. Kalau nak buat gulai ke kari ke kena berguru lagi lah ngan mak aku. Hahahaha.


Aku pegi meeting sekejap je. Lepas asar aku dah sampai rumah. Mulanya, memang dah plan elok-elok dah nak pegi ke Kepong nak bawak Syara gi main layang-layang. Sekali, tak jadi daaaa sebab hujan. So, melepak lah kitorang beramai-ramai kat rumah. Syida and siti buat Sandwich telur. Kesian kat Syara sebab bosan tak leh main layang-layang. Hahahaha.

Malam pulak aktiviti melayan konsert kedua AF6. Aku suka banget si Ika keluar.

No comments: